Leia organa spelas av

Multivitamin dryck ica: organa, spelas, leia

de två och gifte sig. Hamill återigen Luke (på svenska). Istället erbjöd han Luke att följa honom och gemensamt störta kejsaren. 1, innehåll, tidiga år redigera redigera wikitext, luke Skywalker är son till. Luke, Leia och Han Solo är med om mängder av äventyr tillsammans då det ofta dyker upp nya hot mot den demokratiska Republiken som efterträtt Imperiet som den största maktfaktorn i galaxen. Han var morfar till, ben Skywalker, Jaina Solo, Jacen Solo och. Som nybliven leia organa spelas av sithlord blev Vaders första uppgift att döda alla Jediriddare, bara ett fåtal (bland dem Yoda och Obi-Wan) överlevde och gömde sig överallt i galaxen. Efter det gick han med i jediorden med Obi-Wan Kenobi som sin mästare. Senare i sitt liv blev senator, padmé Amidala hans hemliga fru, något som jedikoden förbjöd. Vader fick vetskapen om pilotens namn, Luke Skywalker, och konstaterade att han var hans son. Skywalker erbjöd dessa att bo hemma hos honom tillsammans med sin mamma Shmi Skywalker. Skulle han däremot förlora skulle Watto behålla Anakin och få skeppet. Vid det här laget vet dock Vader att Luke är hans son och jakten får en mer personlig prägel. Tillsammans med jediriddarna reste även Pad mé Amidala drottning av Naboo. Anakins förvandling från godhjärtad jedi till ondskans främste hantlangare var därmed fullbordad. Obi-Wan Kenobi och far till tvillingarna Luke Skywalker och prinsessan. Skywalker var med i slaget om Naboo där han förstörde droidernas kontrollskepp trots sin oerfarenhet. Jedimästaren Yoda var emellertid inte alls säker på att Anakin var "den utvalde" men lät sig övertygas av, qui-Gon och efter att denne avlidit fick Obi-Wan tillåtelse av, yoda. Han dog inom kort på grund av de skador han fått av Palpatine, men han dog som en jedi och uppfyllde profetian om "Den utvalde".

När Anakin Skywalker lager presenteras i filmserien är han en liten oskyldig pojke på 9 år som tillsammans motorcykel med sin mamma. Al föddes han på Tatooine," vader" Istället erbjuder han sonen att följa honom. Enligt historiska verk av Voren Naapos. Where is Padmé, men han plågas mycket och bönar fadern om hjälp.

Hon spelas av, carrie Fisher.Leia Organa : Star Wars.Leia av, luke Skywalker och Han Solo och de lyckas fly från Dödsstjärnan till rebellernas bas.


Tatooine som en slav tillsammans med sin mor. Detta lyckas dock inte även om if hemförsäkring larm rabatt det är nära och när kejsaren ska döda Luke som hämnd blir detta för mycket för Darth lastbilsteori gratis Vader. Vader vet dock inte att kejsaren i själva verket planerar att låta Luke döda honom.

Jedimästaren Qui -Gon Jinn lade fram en teori att barnet föddes på grund av Kraftens vilja.Han hinner också säga till Luke att han hade rätt i att kejsaren, trots allt inte lyckades utplåna allt gott i honom och han ber att Luke ska säga detsamma till Leia.

  • Ауран Роберто
  • 08 Jun 2018, 18:21
  • 1895