Kolla senaste säkerhetskopia itunes

Bmo spend bonus: senaste, itunes, kolla, säkerhetskopia

1 Skanna den iTunes eller iCloud backup Återhämta sig från iTunes Backup File: När du väljer den här, visas alla de säkerhetskopiera filerna automatiskt. Obs: Det är 100 säkert logga in ditt iCloud-konto. Det är just den backupen jag vill. Välj OK för att godkänna. Om du önskar kan du spara lösenordet i Keychain. I denna artikel, Vi kommer att titta på hur du kan visa iTunes - säkerhetskopia med hjälp av professionella iPhone och iTunes, backup Viewer utan att behöva återställa säkerhetskopian. När genomsökningen är klar, du kommer att visas en fullständig uppdelning av data som lagras i säkerhetskopian. För många är detta inte något problem då säkerhetskopieringen i de flesta fall sker medan man sover. Processen kommer igång när din Iphone är ansluten mot ett wifi och kopplad till en laddare. När detta väl är klart kommer telefonen ladda upp ändringar som gjordes sedan den senaste säkerhetskopieringen, vilket går mycket snabbare.

Nu när du har hittat dem. Anslut din Iphone säkerhetskopia kolla till din dator. Din iPhone brutna eller stulet, kunna visa iTunes säkerhetskopia, med de metoder som vi har tillhandahållit nedan.

Under Säkerhetskopiera nu visas datumet och tiden för din senaste säkerhetskopia.Det går inte att återskapa iTunes -säkerhetskopior utan att ha det här.Läs mer om hur du får den senaste versionen av iTunes till din Mac eller.


Kolla senaste säkerhetskopia itunes

Copyright 2018 vBulletin Solutions, inc, du hittar ett brett utbud av data som lagras av de olika program som du har installerat på din dator. Du kan visa alla data som lagras inne i en säkerhetskopia som iTunes har tagit. Kolla de du vill ha tillbaka och spara dem efter kolla senaste säkerhetskopia itunes förhandsgranskning. Helt enkelt kolla den Markera alla alternativet längst ned i programmet. Med iMyFone DPort iTunes Backup Viewer.

Alla, iMyFone D-Port iTunes Backup Viewer är ett fantastiskt program, och om du bryr dig om uppgifter enhetens, Detta är det program som du vill ha på din sida).ITunes, store finns på alla dina enheter vilket innebär att du kan köpa den där fantastiska låten du just hörde eller hyra den där filmen du har längtat efter att se, när du vill.Det finns också en Extrahera från iCloud Backup alternativet tillgängligt så att om du använder iCloud i stället för typiska iTunes, Du kan fortfarande visa data som lagras i säkerhetskopian.

  • vlad7
  • 13 Jun 2018, 10:54
  • 2229