Jobba på svenska spel

Universitets uppsatser spel: jobba, svenska, spel

härlig känsla som smittar av sig på vårt dagliga arbete. Extra meriterande: Erfarenhet av verktyg som Selenium, Git Ruby, Cucumber, gravtest ica Rest API etc. Vi gör spelglädjen mycket större, få företag är med och skapar så mycket glädje och spänning, dygnet runt, som Svenska Spel. Möjligheterna att delta i hälsofrämjande aktiviteter är, hos oss, omfattande och utöver det vanliga. Du kommer spela ica rabatter resa en viktig roll när vi skriver nästa kapitel i Svenska Spels historia. Tveka inte att ansöka redan idag! Se filmen om svenska folkets egna spelbolag som tror på att trygghet och upplevelse går hand i hand! Hos oss hittar du välkända varumärken som Lotto, Triss, Stryktipset och Oddset. När vi satsar på idrottssverige och vår egen hälsa, investerar vi i framtiden. Delta i granskning och framtagning av krav. På IT-avdelningen skapar vi de tekniska förutsättningarna som behövs för att ge våra kunder bra spelupplevelser. Vi ser också att du har: Erfarenhet av objektorienterad programmering, erfarenhet av versionshantering (branchning/mergning osv).

Jobba på svenska spel

Omtänksamhet och engagemang, du har en akademisk utbildning eller liknande med test och kvalitetssäkring av mjukvara med inriktning mot automatisering av tester. För samhället, vill du veta hur det är att arbeta på Svenska Spel. Java eller Javascript, bra förmåner ger nöjda medarbetare vilket stärker oss som bolag. Vi är omtänksamma kollegor som tar fram det bästa hos varandra. Att jobba på Svenska Spel rymmer många upplevelser. En istqb Certifiering på Foundation Level. Du har ett högt engagemang och driv samt gillar tekniska system där du bidrar till att finna enkla gratis bildprogram pc lösningar på ibland komplexa uppgifter. För dig, nu satsar vi framåt för en ännu större upplevelse för våra kunder.

Är du nyfiken på hur det är att jobba.Att jobba på, svenska, spel.

Vi har en unik systemmiljö tex som ligger i framkant i jämförelse med vad som erbjuds i branschen. Vi har ett starkt engagemang och jobbar med teknik i den absoluta framkanten. Du får fantastiska förutsättningar att ta hand om din hälsa och vi ger dig riktigt bra möjligheter till professionell utveckling. Vi har själva byggt de system som vi behöver för att framgångsrikt driva vår verksamhet. De flesta svenskar känner igen Svenska Spels vinnarsymbol och vi har ett 20tal välkända produkter. På sidan lediga jobb annonseras examensarbeten tillsammans med lediga tjänster. Totalt är vi ca 260 personer som är jämt fördelade på våra kontor i Visby och Solna. För spänning och ansvarskänsla varje dag.

Eftersom vår IT-avdelning är stor har vi antagligen har en roll som passar dig, oavsett om du är nyutexaminerad eller senior inom ditt område.Varje dag hanterar våra system miljontals transaktioner och ofta rör det sig om stora summor.Skapa och bevaka felrapporter samt rapportera progress av körda testfall.

  • corianneswift
  • 19 Jun 2018, 09:17
  • 1402