Itunes återställ iphone

The division gear sets bonus: iphone, återställ, itunes

Steg 1: Starta iTunes på datorn spela på conor mcgregor till 50 ggr pengarna och Anslut din iPhone till datorn med en USB-kabel. Fortfarande en användare av iPhone finner en annan bugg i iOS.1 så att du kan inaktivera hitta min iPhone i mycket enklare sätt. Obs: Data finns här innehåller vad du har på din iPhone. Återställa data är en funktion som en massa program don t överväga en prioritering, Denna isn t fallet med. Kör den och ansluta iPhone till datorn. Klicka på Återhämta sig och välj Återhämta sig från iOS enhet alternativet. Och inte någon data recovery verktyg kan hämta data tillbaka, inklusive iMyfone D-Back Iphone Data Recovery. Din iPhone har malware på det. Efter återställa enheten och ställa upp, du kommer att få tjänsten gång. Steg 2: Sedan stänga av telefonen. Hitta min iPhone är en mycket viktig funktion i iOS 7 men en bugg i iOS 7 kan du inaktivera hitta min iPhone-funktion. If you continue to use this site we will assume that vinnare melodifestivalen tippa you are happy with. En sak som du behöver komma ihåg är att se till att hålla en backup för din lagring av din dyrbara iPhone. Anslut din iPhone till datorn med en digital kabel. Du kan se en knapp som heter din iPhone i iTunes i menyn till vänster, Klicka på den. LÄS också: Hur återställa kontakter på Android av ne Toolkit för Android med lätthet.

Intersport hockey mål Itunes återställ iphone

Wondershare iPhone Data Recovery ne världen s 1st iPhone. Du kan hitta hur du återställer din iPhone från spel som tränar minnet iCloud eller iTunes utan dator Återställa iPhone från iTunes backup återställa iPhone från iCloud backup Steg 4 När din enhet är ansluten. Jag behöver data snabbt, mjuk återställning hård återställning, eller du har köpt en iPhone utanför apple store. Du uppmanas med en display som ger dig information om Återställ iPhone utan iTunes processen. Klicka på knappen Återställ för att bekräfta detta återställa åtgärder. Steg 6, hur till lägga rätt iPhone från iCloud iCloud är ett bekvämt och bra sätt att återställa din iPhone. I själva verket Återställa en iPhone är en gemensam lösning på en hel del iPhone frågor även om det kan vara en mycket obekväm. LÄS också, i fallet, på grund av den speciella tekniken för iOSenheter. Hämta och installera iMyfone Umate Pro på datorn. Du behöver inte veta villkoren teknik.

Öppna iTunes på din Mac eller.Om du inte kan komma åt en dator och enheten fortfarande fungerar kan du radera och återskapa enheten utan en dator.Anslut din iPhone, iPad eller iPod till datorn med en kabel som följde med enheten.


Itunes återställ iphone: Ica salem personal

Med itunes alla processen vi ve som diskuteras i dag i åtanke. Steg 6 Nu när du ve godkända radera processen. Du kommer att framgångsrikt har torkat alla data på enheten. Vänligen gör försiktigt på egen risk. Klicka på den Radera knappen, wondershare ne är en programvara avsedd för återställa raderade bilder från iPhone. Med detta i åtanke, iPad iPod Touch, hitta och välj din iPhone. Klicka på knappen radera iPhone och sedan din iPhone sätts till fabriksinställningarna.

Du kan också återställa data från iTunes-säkerhetskopior samt iCloud-säkerhetskopior, vilket gör det till den perfekta lösningen för alla som har upplevt dataförlust.8/7 Plus/7/6S/6S Plus/6 utan iTunes på bara några minuter.Om du re orolig kör in kompatibilitet frågor sedan oroa dig inte mer.

  • Джабар
  • 13 Jun 2018, 00:20
  • 352