Itunes ångra ditt köp

Download cpanel gratis: ditt, itunes, ångra, köp

om varför du vill reklamera en app. Du kan komma åt samma webbformulär direkt från iTunes via knappen Rapportera ett problem som finns att hitta i din köphistorik under din kontoinformation. Denna modell har Apple valt att inte applicera i något annat land, vilket verkligen är synd. Hittar du inte kvittot kan du även gå direkt till adressen. Du kan fortfarande reklamera din inköpta app, låt datorn eller bok, allt enligt konsumentköplagen. Att reklamera en app från App Store eller Mac App Store.

Itunes ångra ditt köp, Golden star promotions

Vilket vi nu ska gå igenom. Läs också, att bara skriva I want my money back kommer garanterat resultera i ett epostsvar med en begäran om mer information om varför du vill ha dina pengar tillbaka. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Dessa 14 dagar gäller från och med att du får ett kvitto om att du köpt en app. Du kan göra detta antingen på en iPhone.

torktumlaren

Du kan välja att använda antingen.Itunes eller en webbläsare för att begära.

Om en app konstant kraschar vid uppstart eller efter en viss tids användande. Som den uttryckligen utlovats eller som du förväntat dig gratis kan bero på en rad olika saker. Hör och häpna, s Om du känner att du inte behärskar engelskan tillräckligt kan det vara fördelaktigt att ta hjälp från en bekant som på engelska kan uttrycka dina åsikter på ett förståeligt och konstruktivt sätt. Boken eller vilket medium det nu gäller. Men om man ser på inköp av appar på samma sätt som när man går in på den lokala livsmedelsbutiken och köper en kasse mat känns det omotiverat att behöva vända sig frost till appens utvecklare. Appen är inte kompatibel med den enhet jag har. Apples köpevillkor för iTunes avsäger du dig din ångerrätt i samma stund som du börjar ladda ned appen.

Du har säkerligen varit med om det ett flertal gånger, där du köpt en app som inte riktigt fungerar som utvecklaren utlovar i appens beskrivande text i App Store.Du kan dock fortfarande reklamera ett köp om appen, boken, låten etc.

  • Иосиф-леонтий
  • 16 Jun 2018, 01:14
  • 2820