Designa egen skal

12 volt tv ica maxi: skal, egen, designa

hösta kvalitet. Du kan snabbt och smidigt skapat ditt personliga telefonskal genom Pixum Mobilskal App för iOS eller genom Pixum Fotobok App för iOS och Android. När vi hämtat in alla uppgifter och ni godkänt vårt offert arbetar vi med hjälp av ett CAD-program(Computer Aided Design) fram en bild på er framtida ring. Designa eget mobilskal eller skal till surfplatta för att sätta din egen touch! Egen logotyp på din keps eller mössa. Vad du vill ha för text är helt upp till din fantasi och idérikedom. Vi producerar sedan mus kepsarna till ert företag på kepsar av högsta kvalitet och de broderas med den senaste tekniken för bästa resultat. Egen logotyp är också väldigt populärt för att ta fram föreningskepsar eller kepsar och mössor för ert lag. Skulle det vara några som helst frågor så hjälper vi dig gärna. Förutom att lägga till text eller motiv kan du också ladda upp din egen logotyp eller helt egna design. Att beställa ett mobilskal från Pixum är enkelt. Därför har vi resurserna för att snabbt kunna tillverka din egendesignade keps. Ni kan kombinera flera olika typsnitt med färger och olika motiv. Du finner Pixum Mobilskal App i App Store och Pixum Fotouniversum i Google Play Store samt App Store. Hos oss kan du välja bland flertalet olika kepsar att designa själv både i form av modeller och färger. På våra Custom Made-kepsar kan du välja brodyr fram, bak och på sidorna. Personalisera ditt skal med dina favoritfoton och köp ditt skal från Pixum idag! Precis som för alla våra ringar ingår alltid: Fri frakt, fri storleksjustering där det är möjligt. Samma text, namn eller design går sedan att sätta på en barnmössa. Här hittar du ett sortiment av fodral för smartphones och surfplattor som du själv kan bestämma utseendet. Vill ni lägga beställning på över 100 produkter kontakta då vår kundtjänst för att få en offert. En stor fördel med Hatstore är att vi inte har några minimum utan ni kan beställa en egen keps med egen logotyp som prov eller för enmansföretaget. Med andra ord er logotyp på keps eller mössa i samma kvalitet som kepsar och mössor från världens ledande modemärken och sportvarumären.

Designa egen skal: Pyjamashjältarna spel

Vi erbjuder endast kepsar och mössor från kvalitetsmärken vilket gör att kepsarna används betydligt mer jämfört mot en företagskeps eller profilkeps av lägre kvalitet. Snapback, detta göra att kepsar med personlig brodyr har nästan xbox live 1 månad gratis lika snabb leverans som våra andra kepsar Är det några frågor så är vår kundtjänst redo att hjälpa. I vårt onlineverktyg kan ni skapa och designa era 90 rabatt kläder kepsar och mössor utifrån era önskningar. Detta är nödvändigt för att kunna infatta diamanten. Hos oss kan ni enkelt designa en barnkeps med namn eller annan önskad design i valfri färg. Leveranstiden är väldigt viktigt för oss. Produktionen sker sedan i våra moderna brodyrmaskiner och ni kan välja mellan flera olika modeller med brodyr som flexfit.

Designa egen skal

Från plånboksskal designa egen skal med plats för kreditkort och sedlar till stötskyddande skal som skyddar din mobil från skada 5 och 7 samt skal till Samsung och Sony. Mobilskal för olika telefonmodeller finns även i olika utföranden. Vi broderar så klart er egna logotyp eller klubbmärke med senaste tekniken. Våra kepsar som vi erbjuder dig att designa själv kommer från Yupoong och New Era. Internskämt, populära idéer som ofta skapas är kepsar med eget namn. Din mobiltelefon är din dagliga följeslagare och behöver skyddas mot vardagens slitage. Du kan även skapa ditt fodral online på Pixums hemsida genom Pixums OnlineDesigner.

  • LindaBates478
  • 23 Jun 2018, 00:26
  • 2292