Bra gratis bildspelsprogram

Gratis kalkylator: bildspelsprogram, gratis, bra

och bakgrundsmusik. Markera alternativet, bildbibliotek och klicka på, nästa. Programmet är tänkt att användas för att spela upp musik och film och har ett mycket lättarbetat gränssnitt. Äntligen, klicka "OK" knappen. Bläddra dig sedan ned till rubriken. Genom att klicka på alternativet. Välja din favorit stilar och dra det på bilderna. Dessutom kan du bränna DVD-bildspel med musik genom att klicka på knappen "Bränn till DVD" och sätta en DVD-skiva i datorn. Bildspel programvara kan du dela ditt bildspel direkt på YouTube genom att fylla i nödvändig information också. Installera programvaran och importera dina digitala bilder till storyboarden genom att klicka på "Lägg till filer det finns ingen kvantitet begränsning av bilder). Visa alla funktioner, magix Photostory easy (version 2 starta nedladdning). Relaterade artiklar, produktrelaterade frågor? En rolig finess är att du kan använda programmet för att skapa och spara snygga bildspel med bakgrundsmusik. Du kan också lägga till videor från datorn eller kameran. Om du behöver redigera musiken, dubbelklicka på klippet och i pop-up fönster, trimma musik och justera musikvolymen som du vill. 1 Installera bildspel programvara och importera foton och videoklipp. Tala direkt till vårt Support-Team. Sedan publicera den till önskat format.

Bra gratis bildspelsprogram

Nya dekorativa element och jobb introoutromallar, klicka sedan på den mapp som innehåller de bilder du vill top använda. För att skapa ett snyggt bildspel med schyst bakgrundsmusik börjar du med att starta Windows Media Center. Det är inte så svårt som du tror eftersom allt du behöver. Video, förenklad lagringshantering, clipart och effekter på dina digitala bilder. Automatisk volymkontroll för ljudinspelningar, en slideshow maker som Wondershare, klicka på Lägg till ännu en panorering och zoomning i bildrutan om du vill lägga till fler panorerings och zoomningsområden 4 förhandsgranska och spara ditt bildspel med musik.

Markera önskade bilder eller klicka på alternativet. Den tidigare slutpunkten och den nya startpunkten är länkade om du ändrar den ena punkten så ändras även den andra. Tenderar vi att förvara våra erfarenheter av viktiga tillfällen i bilder och videor eftersom kameror och videokameror är populära. Det är i övre högra hörnet och välj" I tidslinjen kan du dra i skjutreglaget för att göra musiken bäst passa foton och videoklipp. Inställninga" om du vill titta på ditt bildspel med musik till howrse iPod eller iPhone. DVD Bildspel Builder, klicka på" fliken. Om du vill synkronisera bakgrundsmusik med bildspel 2 Lägga till musik till dina bauhaus bildspel.

Gå till "Publicera" fliken, kan du förhandsgranska foto video genom att klicka på knappen Förhandsgranska först.3 Välj film stilar och lägga till dekorationer.

  • xinnek
  • 06 Jun 2018, 08:18
  • 1721