Återställa iphone 4s itunes

Chatta med ryska kvinnor gratis: iphone, itunes, återställa

och håll nere vilo-/väckningsknappen- och hemknappen samtidigt.). När man återställer så finns det två stycken olika lägen som man kan sätta sin IPhone. Om du tidigare har synkroniserat din iPhone med iTunes i datorn:. Detta medför dessvärre att all information som finns på enheten går förlorad (och även lösenkoden, så klart!). En sak som du behöver komma ihåg är att se till att hålla en backup för din lagring av din dyrbara iPhone. Du kan nu uppdatera din telefon eller göra en enkel återställning från följande gränssnitt. Touch ID ) är att återställa telefonen eller plattan till dess fabriksinställningar. Återställ från Hitta min iPhone/iPad Ett andra sätt radera allt från telefonen för att få bort lösenordskoden är att använda funktionen Hitta min iPhone. Steg 1: Starta iTunes på datorn och Anslut din iPhone till datorn med en USB-kabel. Om du aldrig har synkroniserat din iPhone via datorn med iTunes. Efter du har valt firmware kommer iTunes att börja återställa din iPhone, denna processen kan ta lite tid så var tålmodig, Klart, nu är din iPhone återställd, find Men för att använda den måste du aktivera och låsa upp den, det kan du göra med tex. Nu kommer det upp ruta där du kan välja den firmware du vill återställa till. Detta läge kan du uppdatera firmware och iOS utan att ange ditt Apple-ID. Fortsätt att hålla ner hemknappen till du ser skärmen Ansluter till iTunes. Detta kommer att radera all data och alla inställningar (inklusive den bortglömda koden) på din telefon eller platta. Vänta tills din iPhone stängts av helt. De är mer mottagliga för jailbroken och har ingen komplexitet i återställa utan ett Apple-ID. Det som händer när man återställer är att mjukvaran installeras om helt och hållet. Steg 4: Måste du trycka på ström-knappen och hemknappen och hålla dem i 10 sekunder. Detta kräver att funktionen är aktiverad på din enhet sedan tidigare. ITunes bör nu reagera och berätta att något är fel med din enhet och att den behöver återställas. Om du behöver återställa din telefon kan du följa denna guide: Steg 1, stäng av telefonen genom att antingen hålla sleep knappen eller Home knappen Sleep knappen en stund. Så snart raderingen är genomförd kan du återställa din telefon eller platta från en iCloud -kopia (om du har gjort någon sådan) för att få tillbaka din information. Men den iOS versionen lägre att 7 lätt kontrolleras för hitta min iPhone-funktion. Steg 5: Du kan nu släppa strömbrytaren när Apple-logotypen försvinner. Klicka på ikonen Hitta min iPhone. Den enda lösningen (annat än att använda.

Släpp hemknappen när denna skärmbild visas. Efter att enheten raderats och återställts kan du sedan återställa den från en iCloud kopia. Annons orm skal Återställ via funktionen för återställning i iTunes Om du inte tidigare gjort en backup av din iPhoneiPad via iTunes eller har iCloud aktiverat finns det tyvärr ingen möjlighet att återfå informationen som just nu finns på enheten. Om du uppmanas att ange lösenkoden i iTunes ska du försöka med en annan dator som du har synkroniserat med. Om du skapat en sådan sedan tidigare. Det ända som inte påverkas av en återställning är Basebandet. Nu är det klart, klicka nu högst upp på Alla enheter och se efter om din iPhone eller iPad finns med i listan. Dela gärna med dig i kommentarerna här nedanför Återställ från iTunes och en säkerhetskopia. Klicka på den gröna ringen för din iPhone och sedan på symbolen med bokstaven.

Du kan sätta din iOS-enhet i återhämtningsläge och sedan återskapa den med iTunes.I följande situationer kan du behöva använda återhämtningsläget för att återskapa enheten: iTunes känner inte igen din enhet eller uppger att.

Återställa iphone 4s itunes: Delsbo ica maxi

Välj Återställ iPhone när säkerhetskopieringen är klar Är det inga problem att via en återställning få bort det glömda lösenordet och sedan återställa enheten från din säkerhetskopia. Antingen via iTunes eller iCloud, v älj sedan den kopia du nyss skapade för att återställa enheten från kopian. Att glömma bort eller inte ha tillgång till lösenkoden hos en iPhone eller iPad gör det faktiskt helt omöjligt att komma in i enheten. Om du inte synkroniserat din iPhone med iTunes i datorn visas felmeddelandet. Steg 6 Återställ från den senaste säkerhetskopian, som sagt, detta läge är svårare att komma in i än Recovery Mode. Släppa Home knappen när iTunes upptäcker iPhone i återställningsläge. Klicka på ikonen Radera iPhone, klicka sedan på menyn gratis i mitten högst upp i webbfönstret All enheter välj din nedkopplade iPhone och klicka på Ta bort från Hitta min iPhone. Väl inloggad klickar du på Hitta min iPhone. Har du en iCloud eller iTunes kopia av enhetens filer kan du givetvis återställa den från någon av kopiorna för att få tillbaka all information som gick förlorad under återställningen.

Cdon snow200

Se till att du har den senaste versionen av iTunes installerad på din dator.Om iTunes frågar om enhetens lösenkod kommer du dessvärre inte kunna skapa någon ny backup av informationen som finns på den.Steg 2, håll in Homeknappen samtidigt som du sätter i usbkabeln, Och håll kvar tills denna bild kommer upp på skärmen: Steg 3 iTunes kommer att öppna automatiskt säga att en iPhone i återställningsläge har hittats och att den måste återställas för att användas.

  • Мухамад Фарадж
  • 05 Jun 2018, 14:42
  • 22