Youtube spelar inte upp klipp

Gratis virus avast: spelar, youtube, klipp, upp, inte

det inte att spela upp videor på YouTube utan JavaScript. Sätt i kontakten till modemet igen och vänta tills alla lampor har slutat blinka. Vissa inställningar för olika webbplatser raderas när du tar bort webbinformationen. Klicka på Mer uppe till höger Inställningar. Välj, tillåt alltid på den här webbplatsen. Steg 4: Uppdatera Chrome För vissa videor och spel krävs den senaste versionen av Chrome. Klicka på låset eller informationssymbolen till vänster om webbadressen. Öppna Chrome på datorn. Om en video på YouTube, ett spel på Facebook eller liknande inte fungerar testar du om stegen nedan hjälper. Steg 5: Återställ Chrome-inställningarna Öppna Chrome på datorn. Steg 1: Tillåt Flash på webbplatsen. De här anvisningarna kan hjälpa om du har råkat ut för något av följande: En video eller ett spel läses inte. Steg 3: youtube spelar inte upp klipp Kontrollera tillägg, pluginprogram, cacheminne och cookies.

Youtube spelar inte upp klipp. Delsbo ica maxi

För vissa funktioner krävs JavaScript, vänta i ungefär en minut, besök webbplatsen med videon eller spelet på nytt. Avmarkera information av annan typ som du inte vill ta bort. När du hittar tillägget som orsakar problemet klickar du på Ta bort. Om videon eller spelet fungerar Stäng inkognitofönstret och öppna ett vanligt fönster pretty dirty promotions wiki igen i Chrome. Chrome hänger sig eller kraschar när en video eller ett spel läses.

create apple id for itunes connect

Om en video på YouTube, ett spel på Facebook eller liknande inte fungerar testar.Till exempel går det inte att spela upp videor på YouTube utan JavaScript.Det händer inget när jag försöker spela upp videoklipp i Insta gram.


Youtube spelar inte upp klipp. Huawei surfplatta ica

Klicka på Mer uppe till höger. Nytt inkognitofönster, youtube spelar inte upp klipp klicka på Mer uppe till höger. I rutan som visas, om videon eller spelet inte fungerar kan du aktivera tillägg igen och rensa webbinformationen.

En grå ruta visas i stället för en video eller ett spel.Besök webbplatsen där videon eller spelet finns i inkognitofönstret.Klicka på Rensa webbinformation.

  • SharBear9356
  • 05 Jun 2018, 05:53
  • 1270