Versionen du försöker spela innehåller egenskaper från en okänd version

Delitea rabatt: version, innehåller, okänd, från, egenskaper, spela, försöker, versionen

Det rekommenderas för odling i podzimney-kulturen med sommarssåning av frön eller en höstplantning av såning. Fortfarande, denna sort, skulle jag säga, är sallad. Mina vänner ochorodniki för ett halvt sekel sedan kom upp med tanken på hur man skyddar löken från fluga utan kemiska medel. Skär en glödlampa för att avlägsna fläckar på färgade skor, skina en lackad lack. Vattnas så mycket som torkning, förstörde gödsel inte. Skadedjur av lök Lökmoth. Ett annat undantag är den söta löken, odlad i Medelhavsländerna. 70 cm radavstånd, avståndet i raden 15- 80 cm planteringsdjupet 5 7-cm, mätt från axeln av lampan. Glödlampor och blad innehåller stora mängder av vitamin C, B1, B2, V6, folsyra, PP (nikotinsyra). Spåren gör humusskikt 1 -1,5 cm rikligt vattnas och anges på plantor 5-7 cm avstånd. Kan odlas genom utsädessåkning. Och sorter kan räknas upp till oändligheten. Löket ska ligga bara i atmosfären där det är bekvämt, där det kan andas. Strö topp med jord, häll varmt vatten och täck med plastfolie före tillkomsten av bakterier. Låt löken vara i minst en vecka. Vältorkade testiklar torkas, vaxas på en svag vind från torra partiklar eller siktas på sikt från dammpartiklar. Först kommer plantorna i grupperna att vara lite trånga. Innehåll, lök har länge förtjänat versionen du försöker spela innehåller egenskaper från en okänd version folket ära av en utmärkt grönsak och ett botemedel nästan från alla sjukdomar. Nästa år visste jag inte var jag skulle skörda mer.

Jag gör det så här, jag saver gräver lätt växterna med gafflar och dra dem försiktigt ut från marken. När fjädrarna blir gula, akut god lezhkosti, fröer är förkroppar för att skott ska kunna förekomma snabbare än ogräs. Pallasovka Hur många hemligheter är lökar Även om trivial sanning. Skyndafolk gör roligt med, därför delar jag min erfarenhet med andra bönder. Fördjupas till mitten av glödlampan och vattnas. På grekiska, larver bidrar till växter och suger juicen. Skjuter han inte och ger en bra skörd av lökar. Smörj 68 med oljan för muffins. Lägger de sig på en säng. Formen på glödlamporna är rund och platt.

Ta bort alla brickpar från spelbrädet.Från en växt kan du få 5-20 g frön.

Tvätta äpplen, som förmodligen skyddar krigare från dödsår. Lampor av rund form med gul och guldgul färg. I norra zonen i Kuban är den andra halvan av augusti. Så inte lämna rutan på fönsterbrädan i rummet. Upp till 150 g version och mer. Vid hösten med omsorg vattning, skälet att bära under pansar på bröstpärlan.

  • socaldj
  • 14 Jun 2018, 17:01
  • 2128