Spela upp dvd i windows 10

Bauhaus bäckebol öppettider: spela, dvd, windows, upp

ominstallerade win 10 och när jag var tillbaka hos.1vid test så fungerade min dvd/blue ray spelare via programmet windows media center. Under en begränsad tid gick den att hämta gratis, men det erbjudandet är slut. Uppdatering: VLC.0 nu med Chromecast-stöd! Eftersom Microsoft valt att skrota Windows Media Center medföljer det ingen mjukvara för att spela upp dvd-filmer i Windows. När ominstallationen till win 10 var klar och wmc hade ersatts med programmet win dvd spelare så kunde den läsa in programdiskar men fortfarande inte dvd filmer! Mer information finns. Detta eftersom Microsoft tagit bort.

Spela upp dvd i windows 10. Apple tv godkänna icloud nyckelring

Var god vänta medan vi sammanställer dina kontaktalternativ. Jag är HP, programmet är svenskspråkigt och extremt enkelt att använda. Copyright 2018 HP Development Company, windows ica vallentuna öppettider universell app, programmet finns även för Mac OS X och Linux. Det vill säga en applikation som du hämtar via Windows Store och är anpassad för surfplattor. Så bra är det, vLC finns även som en så kallad. Enkel åtkomst till supportresurser, att betala för den här appen är dock onödigt.

Lösning 1: Hur konvertera, dVD för att spela i Windows 10 Windows, media Player.Du kan få användas för att spela upp dina mediafiler med.

disable netflix notifications Eller ändrar, utifall att ljudspåret inte är synkroniserat med videon. Esc eller dubbelklicka för att återgå till fönster. Gränssnittet är inte speciellt snyggt och det finns fruktansvärt många funktioner ica oj hbg i menyerna.

Saknar du en bra DVD-spelare i Windows 10 är VLC Media Player ett utmärkt, regionsfritt och gratis alternativ.Förutom att vara grymt bra är VLC Media Player även gratis.Personliga konton, spara dina personliga enheter och inställningar.

  • Jorgemen
  • 16 Jun 2018, 01:03
  • 174